Contact


Contactgegevens:

Kado Wensjes

Blauwe Baan 39

4841BT Prinsenbeek

Email: info@kadowensjes.nl

KVK: 57389039

Bank: Rabobank

IBAN: NL27RABO0144920867

Vernieuwen
Algemene Voorwaarden

Hier vindt u de algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Kado Wensjes, gevestigd te St. Willebrord en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Breda onder nummer 57389039 .

1. Algemeen
Een goede relatie met de klant wordt op prijs gesteld. Daarom gebruik gemaakt van duidelijke afspraken. Deze afspraken zijn vastgelegd in de Algemene Voorwaarden. De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die U sluit met Kado Wensjes. Door artikelen bij Kado Wensjes te bestellen, geeft U tevens aan dat U akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden. Deze Algemene Voorwaarden zijn opgesteld conform de wet “Koop op afstand”’ die sinds 1 februari 2001 van kracht is.

2. Prijzen
De vermelde prijzen van de aangeboden producten zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

3. Betaling
U dient uw bestelling vooruit te betalen per IDEAL, per bankoverschrijving of contant bij afhalen. Indien de artikelen gepersonaliseerd zijn gelieve altijd vooraf te betalen. Belgische klanten kunnen betalen per bankoverschrijving. Na afronding van uw bestelling ontvangt U per e-mail een bevestiging die tevens de factuur is.

4. Verzendkosten
Uw bestelling wordt verzonden via PostNL. De verzendkosten worden automatisch berekend tijdens de bestelprocedure. Uw bestelling wordt netjes verpakt. Kado Wensjes is niet aansprakelijk voor verlies of beschadigingen van leveringen via PostNL.

5. Annulering
Kado Wensjes accepteert een annulering van een bestelling tot 24 uur NA het plaatsen van uw bestelling.

6. Persoonlijke gegevens en privacy
Persoonsgegevens worden in het klantenbestand opgenomen en gebruikt voor de afhandeling en bezorging van bestellingen. Deze gegevens worden niet aan derden doorgegeven.

7. Afwijkingen in maat en kleur:
Houdt U rekening met kleine maat- en kleurverschillen van de afgebeelde producten. Dit kan o.a. ontstaan door de instellingen en kwaliteit van uw beeldscherm. Dergelijke afwijkingen geven niet het recht de ontvangst of de betaling van de geleverde producten te weigeren. De producten zijn niet op ware grootte afgebeeld, de maat van het product vindt U bij de productomschrijving.

8. Garantie en retourneren:
Volgens de wet “Koop op afstand” heeft U het recht de producten binnen 7 dagen te ruilen, dit geldt echter niet voor op maat gemaakte bestellingen. Neem in alle gevallen eerst contact op via het e-mailadres info@kadowensjes.nl. De kosten voor het terugzenden van de producten zijn voor rekening van de klant. U ontvangt het door U betaalde bedrag excl. verzendkosten binnen 5 werkdagen retour op uw bankrekening nadat uw pakketje ontvangen is. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de producten niet beschadigd of gebruikt zijn.

9. Aansprakelijkheid
9.1 Kado Wensjes kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van gebrekkig functioneren of verkeerd gebruik van de door Kado Wensjes verkochte producten.
9.2 De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Kado Wensjes kan echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. Kado Wensjes is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website.
9.3 Kado Wensjes is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden aangegeven. Indien zich dit voordoet dan zal de prijs door Kado Wensjes zo spoedig mogelijk worden aangepast.


10. Overmacht
Kado Wensjes is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting ten opzichte van de klant in geval van overmacht. Onder overmacht verstaat Kado Wensjes omstandigheden die niet te wijten zijn aan de schuld van Kado Wensjes. In geval van overmacht heeft Kado Wensjes het recht om, naar eigen keuze, de uitvoering van uw bestelling op te schorten, dan wel de overeenkomst, zonder rechterlijke tussenkomst te ontbinden. Kado Wensjes zal u dit altijd schriftelijk meedelen.

11. Vragen / klachten
Kado Wensjes streeft naar tevreden klanten. Wanneer u vragen of klachten heeft over de diensten en/of producten van Kado Wensjes, dan graag per e-mail van op de hoogte gebracht. E-mail voor vragen/klachten naar info@kadowensjes.nl. Er wordt naar gestreefd om u te beantwoorden binnen 24 uur na ontvangst van de klacht. Klachten worden tot 30 dagen na aanschaf van een artikel in behandeling genomen.

12. Copyright en merkrecht
Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Kado Wensjes.

13. Overige bepalingen
Kado Wensjes heeft het recht deze Algemene Voorwaarden en de inhoud van de website te wijzigen.

Verzenden & Retourneren

Er wordt gestreefd om de bestelling zo snel mogelijk te leveren. Kado Wensjes streeft ernaar alle bestellingen binnen 5-10 werkdagen (na betaling) te verzenden.
Afhalen op afspraak is ook mogelijk.
Kado Wensjes
Kenbelstraatje 27
4711 CC St. Willebrord

of

Blauwe Baan 39
4841BT Prinsenbeek

Uw verzending

U kunt zelf de wijze van verzending kiezen bij het afronden van uw bestelling.
Als uw bestelling door de brievenbus (€ 3.95) past worden de kosten hiervan automatisch berekend. U betaalt voor een pakketverzending € 6,95 verzendkosten.

De pakketten worden verstuurd met Post NL met een Track and Trace code, zo kunt U ook uw zending in de gaten houden via de Track & Trace.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Is het bestelde product toch niet helemaal wat U in gedachten had? Jammer, maar dat kan gebeuren. Het artikel kan binnen 7 dagen na ontvangst geretourneerd worden. Stuur een mailtje met uw gegevens, ordernummer en reden naar info@kadowensjes.nl
U dient wel met het onderstaande rekening te houden:
- Het artikel moet nog voorzien zijn van alle originele labels.
- Het artikel mag niet gedragen zijn.
- Het artikel mag niet beschadigd zijn.
- Deze voorwaarden gelden NIET voor gepersonaliseerde artikelen. Deze kunnen niet geruild worden.

U dient retouren voldoende te frankeren. Niet gefrankeerde zendingen of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet in ontvangst genomen en niet gecrediteerd.
Het retouradres is:
Kado Wensjes
Kenbelstraatje 27
4711 CC St. Willebrord


Let op: de kosten en het risico van de retourzending zijn voor uw rekening.

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2016 - 2022 Kado Wensjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel